Situata e shtëpisë – 22 Gusht 2019

Situata e shtëpisë – 22 Gusht 2019

Shtëpia në Vuno – 22 gusht 2019 Mqs isha ne Himarë me pushime kalova dhe në Vuno për parë gjendjen e shtëpisë. Munda ta shoh vetëm nga jashtë pasi hyrja për te shtëpia ishte e zënë nga rrangulla dhe pamundur të kaloja. Ajo çfarë është mbaruar – fasada, çatia, janë vendosur dritare me xham dhe …

Read More Read More