Author: Gjergji

Situata e shtëpisë – 22 Gusht 2019

Situata e shtëpisë – 22 Gusht 2019

Shtëpia në Vuno - 22 gusht 2019

Mqs isha ne Himarë me pushime kalova dhe në Vuno për parë gjendjen e shtëpisë. Munda ta shoh vetëm nga jashtë pasi hyrja për te shtëpia ishte e zënë nga rrangulla dhe pamundur të kaloja.

Ajo çfarë është mbaruar – fasada, çatia, janë vendosur dritare me xham dhe kanatet e drurit. Në vijim po vendos fotot.

Pamje video - Rruga sipër shtëpisë në Vuno

Mundësi për të hyrë në shtëpi nga lart, pra nga mbrapa nuk pasi rruga lart është e gjitha me kangjella.

Situata e shtëpisë – 5 Shtator 2018

Situata e shtëpisë – 5 Shtator 2018

Në vijim disa foto të bëra në fund të gushtit. Shtëpisë i është bërë suvatim nga jashtë dhe vendosur çatia. Çatia është me bazë druri, shtresë katrama dhe tjegulla.

Ajo që është si derë nga mbrapa shtëpisë ka akoma gurët që u janë vënë për të mos hyrë dhitë.