Situata e shtëpisë – 26 Maj 2018

Situata e shtëpisë – 26 Maj 2018

Kur vajtëm në Vuno unë (Gjergji) dhe Ina, kjo ishte gjendja e shtëpisë.

(Videot së shpejti)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *